Chau – Putney backlit glass feature entrance

Home / Blog / Chau – Putney backlit glass feature entrance
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Our customer commissioned the construction of an enormous entry feature for their Putney waterfront home.

The feature consisted on a 5 m tall by 1.5m wide steel lightbox frame that was fixed to the wall.

The feature was finished in 20mm thick translucent travertine that was illuminated from behind with a series of led strip lights.

DSC01337

Travertine is a beautiful natural stone product that has veins and imperfections, however these imperfections led to the entire fascia falling to the floor.

The client approached us and asked if we could use the existing light box and recreate a beautiful back lit entry feature for their home.

DSC01310

With a limited brief our designers worked with the client to create a stunning entry feature that compliments the existing décor and property.

The pictures speak for themselves.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
DSC00996